Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hans Elzinga

september 8-15:00

€15

Hans Elzinga is een veelzijdig muzikant, die zijn publiek betovert met zijn vaardigheid op zowel gitaar als fluit, en af en toe zijn stem laat klinken. Door het verfijnde gebruik van een looppedaal creëert hij live een indrukwekkende soundscape, alsof meerdere muzikanten tegelijkertijd spelen. Zijn repertoire bestaat uit prachtige instrumentale stukken, variërend van eigen composities tot bekende melodieën. Daarnaast brengt hij zorgvuldig op muziek gezette teksten ten gehore in het Italiaans, Spaans en Engels, die soms een eeuwenoude geschiedenis ademen.

Elzinga’s optredens zijn een fascinerende reis door muzikale stijlen. Flarden van jazz, folk, wereldmuziek, fingerpicking, pop en een vleugje blues vloeien naadloos in elkaar over, waardoor elke uitvoering uniek en meeslepend is. Zijn jarenlange experimenten hebben geresulteerd in een subliem versterkt gitaargeluid dat zijn performances naar een hoger niveau tilt. Tussen de muziek door deelt hij vermakelijke anekdotes uit zijn leven als muzikant, wat een persoonlijke en intieme sfeer creëert.

Na een periode van muzikale bezinning en rust is Hans Elzinga weer klaar om het podium te betreden, gedreven door de passie om zijn publiek te trakteren op onvergetelijke optredens. Hoewel hij meestal solo optreedt, wordt hij soms bijgestaan door de getalenteerde bassist Stan Stolk, bekend van Flairck, wat de optredens een extra dimensie geeft.

Gegevens

Datum:
september 8
Tijd:
15:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Locatie

de La Courtzaal