Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

T-SiNG!: Welkom in onze barbershop

oktober 13-15:00

€15

T-SiNG! is een energiek en eigenzinnig a capella mannenkoor dat met hart en ziel zingt over lief en leed. Hun repertoire omvat een boeiende mix van barbershopmuziek, close harmony, bewerkingen van popsongs en vocal jazz. Dit koor weet emoties muzikaal te vertolken, recht vanuit het hart.

In 2017 werd T-SiNG! door een internationale jury uitgeroepen tot het beste Barbershopkoor van Nederland, met indrukwekkende vertolkingen van “Tears in Heaven” van Eric Clapton en “Smile” van Charlie Chaplin. In 2022 behoorden ze tot de top vijf mannenkoren van Europa tijdens de Europese Barbershopconventie in Zweden, dankzij hun verfijnde barbershop-arrangementen.

Barbershop, een vierstemmige a capella-zangstijl die begin 20e eeuw in de Verenigde Staten ontstond, werd oorspronkelijk gezongen door mannen die wachtten bij de kapper. Ze brachten een mix van gospel, Ierse ballades en musicalklassiekers ten gehore. Vandaag de dag is barbershop wereldwijd geliefd en worden er naast mannenkoren ook vrouwen- en gemengde barbershopkwartetten gevormd, die dit unieke genre verder dragen.

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
15:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Locatie

de La Courtzaal