Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vocaal ensemble Melos

november 10-15:00

€15

Het Vocaal Ensemble Melos bestaat uit twaalf ervaren zangeressen en is opgericht in 2015 door Caroline Spanjaard, Wikkie Vis, en dirigent Lucas Vis. Het ensemble voert werken uit voor vrouwenkoor uit diverse muziekperiodes en heeft door de jaren heen veel concerten gegeven. Melos koestert de lange traditie van vrouwenkoorzang en creëert daarbij een prachtige samenklank door hun liefde en toewijding aan de muziek.

Lucas Vis

Lucas Vis

Dirigent

Lucas Vis is een gerenommeerd dirigent, met een uitgebreide loopbaan bij diverse grote orkesten, waaronder het Nederlands Ballet Orkest, het Brabants Orkest en vele internationale ensembles. Na zijn studie in Amsterdam onder leiding van Bruno Maderna, heeft hij zijn focus gelegd op hedendaagse muziek en pedagogie. Lucas blijft actief in de muziekwereld en zet zich in voor amateurgezelschappen zoals het Vocaal Ensemble Melos..

Renske de Leeuw

Renske de Leeuw

Harpiste

De harp heeft een bijzondere plaats in het leven van Renske de Leuw, een harpiste die op achtjarige leeftijd begon met haar muziekstudie. Na haar opleidingen aan het Conservatorium van Amsterdam en verdere masterclasses wereldwijd, treedt ze op als soliste en in diverse kamermuziekensembles. Renske speelt onder andere in Duo LeoNina en VIJF!, waarmee ze veel succesvolle optredens heeft gegeven, zowel nationaal als internationaal.

Programma

Vocaal ensemble Melos acapella
Heaven- Haven – Samuel Barber
L’amore della divina carità – Carlotta Ferrari
Natt över jorden – Karin Rehnqvist
To see – Claudia Rumondor
To  be sung on the water – Samuel Barber

Renske de Leuw harp solo
Sarabande & Ground – William Croft 

Vocaal ensemble Melos & Renske de Leuw, harp
A Ceremony of Carols – Benjamin Britten

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
15:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,